Camera inspecties

Preventieve camera inspectie

Om problemen op tijd te ontdekken en exact te lokaliseren kan een uitgebreide camera inspectie uitkomst bieden. Het is altijd aan te raden om periodiek een camera inspectie uit te voeren. Zo kunnen problemen en de kiem gesmoord worden en blijven de kosten beheersbaar.

Camera inspecties

Wij werken me een kleurencamera waarmee wij alles zonder problemen goed in kaart kunnen brengen. U weet zo snel hoe het staat met de conditie van de riolering en afvoer. Het voordeel van een camera inspectie is dat het snel een relatief goedkoop is uit te voeren. Daarnaast is het ook niet nodig om het riool op te graven. De scherpe beelden die wij maken kunnen daarnaast een belangrijke ondersteuning zijn bij eventuele claims of verzekeringszaken.

Een huis kopen? Eerst een grondige inspectie uit laten voeren

Wanneer u van plan bent een huis te kopen is een goed idee om een camera inspectie uit te laten voeren. Het kopen van een huis is een grote investering waarbij u niet achteraf geconfronteerd wilt worden met hoge kosten. Met een camera inspectie weet u wat u koopt.

Camera inspecties huis kopen

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie en heeft u vragen over camera inspecties of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. De vakmensen van Rioolservice Oosterhout helpen u graag verder.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap