Gootsteen ontstoppen

Wij kunnen uw gootsteen ontstoppen

Wordt het tijd om uw gootsteen te ontstoppen, bijvoorbeeld omdat het water niet wegloopt of u een vervelende geur ruikt? Vraag dan een professional om u te helpen. De kans is groot dat vet en etensresten zich hebben opgehoopt in de afvoer of riolering. Hierdoor kan het water in de gootsteen niet meer goed wegstromen. U kunt proberen om zelf de boel te ontstoppen met chemische middelen en een ontstopper. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat dit vaak de verstopping niet oplost, maar juist schade toebrengt aan uw afvoer. Schakel daarom de vakmannen van Rioolservice Oosterhout in om u te helpen.

Moderne bedrijfswagens en technieken

Gootsteen ontstoppen

U vindt bij ons niet alleen vakmensen, maar ook de juiste middelen om uw gootsteen te ontstoppen. Wij hebben volledig uitgeruste bedrijfswagens met daarin onder meer een verenmachine en waterdruksysteem. Hiermee kunnen we snel en professioneel uw afvoer reinigen, inclusief het riool tot aan de hoofdaansluiting. U weet zo zeker dat de verstopping weg is. Bovendien kunnen we dit met een camera voor u controleren. Zijn er verder geen gebreken te zien? Dan kunnen we u zelfs garantie geven op ons ontstoppen.

Wij staan dag en nacht klaar

Onderdeel van onze service is dat u ons dag en nacht kunt bellen wanneer er een noodsituatie is en wij zo snel mogelijk bij u moeten langskomen om een afvoer te ontstoppen. Hiervoor vragen we wel een kleine meerprijs, bijvoorbeeld als we in de feestdagen bij u uw gootsteen komen maken. U vindt een helder overzicht van onze prijzen op onze website, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Verder:

 • Komen we op dezelfde dag nog bij u langs
 • Proberen we uw afvoer binnen een uur te ontstoppen
 • Kunnen we ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren
 • Hebben we camera‚Äôs waarmee we uw riool kunnen onderzoeken
 • Krijgt u van onze vakmannen gratis en vrijblijvend advies
 • Hebben we jarenlange ervaring en de modernste technieken

Bel ons en wij komen eraan

Voor u het weet, is uw gootsteen verstopt. Zeker in keukens gebeurt dit zeer snel, omdat vet- en etensresten in het riool terechtkomen. Maar in Brabant kunt u ook pech hebben met uw riolering. We weten uit ervaring dat hier vaak nog verouderde rioleringssystemen liggen, die beter vervangen kunnen worden. Ook hierdoor kunt u te maken krijgen met een verstopping van uw gootsteen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0162-760175 en wij komen dan zo snel mogelijks om uw gootsteen te ontstoppen.

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap