Rookdetectie

Rookdetectie bij stankoverlast

Kleine lekkages of scheurtjes in de riolering zijn moeilijk te constateren maar kunnen wel voor een vervelende stank in huis zorgen. Heeft u last van stank in huis die moeilijk te verklaren is en ziet u op het eerste gezicht geen scheuren in de leiding, dan kan rookdetectie uitkomst bieden. Onder hoge druk wordt er rook de riolering in gespoten. Deze rook is niet schadelijk voor het milieu. De rook zal vervolgens door de kleine scheurtjes naar buiten komen waardoor de exacte locatie van de problemen kan worden bepaald.

Rookdetectie

Rookdetectie kan worden uitgevoerd zonder dat er sloop- of breekwerken moeten worden uitgevoerd. De bron van de stankoverlast kan dus snel bepaald worden. Vervolgens kunnen de herstelwerkzaamheden waar nodig worden uitgevoerd door ons vakmensen.

Vakmanschap onmisbaar

Een goed uitgevoerde rookdetectie vergt ervaring, kennis en vakmanschap. Leiding liggen vaak ondergronds en zijn moeilijk te bereiken. Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze een rookdetectie professioneel voor u kunnen uitvoeren.

Contact opnemen

Heeft u problemen met stank in huis maar is het onduidelijk waar deze stank vandaan komt? Onze medewerkers kunnen u adviseren of de rookdetectie voor u uitkomst kan bieden. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap