Rioolservice

Ontdek onze klantgerichte rioolservice!

Wanneer u een ontstopt toilet heeft of een afvoer die verstopt is, dan kunt u gebruikmaken van onze rioolservice. U kunt zelf aan de slag gaan met wat chemische bleek of een ontstopper. Zo kunt u in een mum van tijd de boel ontstoppen. Helaas is dat slechts in een klein aantal gevallen de oplossing. Uit ervaring weten wij dat chemische ontstoppingsmiddelen vaak meer kwaad dan goed doen. Ook kan er meer aan de hand zijn in uw riolering. Rioolservice Oosterhout zoekt voor u uit wat het probleem is en zorgt dat dit verholpen wordt. Service en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan. Bovendien leveren onze medewerkers de beste kwaliteit.

Rioolservice

Volledig aanbod aan diensten

Wij kunnen meer voor u doen dan alleen uw toilet of afvoer ontstoppen. U kunt bij onze rioolservice ook terecht voor een grondige rioolreiniging, zodat u zeker weet dat u niet opnieuw te maken krijgt met een verstopping. Ook kunnen we oude rioleringssystemen vervangen, repareren of nieuwe riolering voor u aanleggen. Wanneer u bijvoorbeeld een extra badkamer in uw woning wilt aanleggen, dan kunnen wij zorgen voor een nieuwe afvoer. Gaat u binnenkort verhuizen in Brabant? Dan bevelen we u graag onze camerainspectie aan, zodat u zeker weet dat u een woning koopt waarvan de riolering helemaal in orde is. Dit kan u veel geld besparen.

Dit kunnen we voor u doen

Rioolservice Oosterhout gaat altijd verder dan de concurrentie, mede dankzij ons uitgebreide aanbod aan diensten. Ook vinden we het belangrijk om u zo snel mogelijk te helpen wanneer u te maken heeft met een vervelende situatie, zoals een verstopt toilet. Dit is voor ons zo vanzelfsprekend dat we onze service hebben vermeld in onze naam: Rioolservice Oosterhout. U kunt bij ons terecht voor:

 • Altijd gratis en vrijblijvend advies
 • Wij zijn dag en nacht bereikbaar, ook op feestdagen
 • Diezelfde dag verhelpen wij u probleem
 • Vaak binnen een uur uw verstopping opgelost
 • Zeer scherpe en transparante prijzen
 • Duidelijke werkwijze
 • Ervaren vakmannen met kennis van zaken

Rioolservice

Bewaar ons nummer goed

Als uw toilet overloopt of het water in de gootsteen niet meer wegloopt, dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Ons advies is daarom om ons telefoonnummer op een handige plek te bewaren, zodat u niet hoeft te zoeken. Schrijf het bijvoorbeeld op een briefje in de meterkast of op de koelkast. Wanneer u ons inschakelt, komen we diezelfde dag nog bij u langs. Dat is onderdeel van onze rioolservice. Bovendien kunnen we met de modernste technieken uw ontstopping snel verhelpen. Bel 0162-760175 wanneer u onze rioolservice wilt inschakelen.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap