Riool verstopt

Schakel onze vakmannen in

Kan het zijn dat uw riool verstopt is? Dan ruikt u mogelijk al enkele weken een nare geur, die steeds sterker wordt en doet denken aan riolering. Of komt er in de douche op de bovenverdieping water naar boven als u beneden in de keuken de kraan openzet? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een riolering die verstopt is. U kunt zelf aan de slag gaan met een ontstopper of chemische reinigingsmiddelen, maar u kunt het beste een professional inschakelen om ervoor te zorgen dat uw riool goed en professioneel gereinigd en ontstopt wordt. Rioolreiniging Oosterhout is u graag van dienst.

Onze werkwijze is transparant

Wanneer uw riool verstopt is, dan kunt u ons dag en nacht bellen. Wij komen dan diezelfde dag nog bij u langs om uw probleem te verhelpen. Gaat het om een kleine verstopping die we met waterdruksystemen en verenmachines kunnen oplossen? Dan zijn we vaak binnen een uur al klaar. Soms is er wat meer werk nodig, maar gelukkig hebben onze vakmannen altijd voldoende apparatuur mee om ook complexe problemen te kunnen oplossen. Hiervoor maken wij vaak gebruik van camera-inspecties in het riool, zodat we precies kunnen vaststellen waar het verstopt is. We overleggen altijd alles met u en u kunt onze prijzen op onze website vinden.

Profiteer van onze kennis en ervaring

Wij hebben al vele jaren ervaring met het ontstoppen, repareren en aanleggen van rioleringen en afvoeren. U vindt bij onze vakmannen daarom veel kennis van zaken. Daarnaast:

 • Verhelpen wij uw afvoer die verstopt is binnen een dag
 • Komen we diezelfde dag nog bij u langs
 • Kunt u ons dag en nacht bereiken, ook in de weekenden
 • Hebben wij transparante tarieven
 • Krijgt u bij ons ook gratis en vrijblijvend advies over uw riool

Wanneer uw riool verstopt is

Heeft het vermoeden dat uw toilet of afvoer verstopt is? Ga dan niet zelf aan de slag met, maar schakel Rioolreiniging Oosterhout in.

Riool verstopt
Riool ontstoppen

Voor een kleine meerprijs staan wij ook in het weekend en op feestdagen voor u klaar. We snappen dat het al vervelend genoeg is om een probleem te hebben met uw riool. Daarom willen wij u graag zo snel mogelijk helpen. Zo heeft u niet langer dan nodig is last van een vervelende situatie. Voor het maken van een afspraak of melden van een verstopt toilet kunt u bellen met 0162-760175. Wanneer uw riool verstopt is, zorgen wij voor een snelle oplossing!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap