WC verstopt

Snel van uw verstopping af

Wanneer uw wc verstopt is, dan komt dit altijd ongelegen. U hoort dat de spoelbak een borrelend geluid maakt of u merkt dat wc-papier niet meer naar behoren wegspoelt. Rioolservice Oosterhout kan bij u langskomen om dit probleem zo spoedig mogelijk voor u te verhelpen. We snappen dat het al vervelend genoeg is om een verstopt toilet te hebben en willen u niet langer laten wachten dan nodig is. Daarom komen we altijd diezelfde dag nog bij u langs. In principe kunnen we iedere verstoppen binnen een uur verhelpen dankzij een verenmachine en waterdruksysteem. We reinigen uw riool van de afvoer van uw wc tot de hoofdaansluiting met het riool. Zo weet u zeker dat de verstopping weg is.

Wc verstopt

Ga voor onze service

U kunt een verstopt toilet zelf proberen aan te pakken. Ons advies is om dit niet te doen. In de praktijk merken we dat dit meer schade oplevert dan goed doet. Bovendien is de kans groot dat er opnieuw sprake is van een verstopping. Schakelt u ons in dan:

 • Weet u zeker dat de verstopping weg is
 • Komen we dezelfde dag nog langs
 • Vaak lossen het probleem op binnen een uur
 • Krijgt u vakmensen met jarenlange ervaring
 • Betaalt u altijd een scherpe prijs

Wilt u meer weten over onze tarieven om bijvoorbeeld uw gootsteen of wc ontstoppen? Bekijk dan het overzicht op onze website. U weet vooraf precies wat de kosten zijn en u komt dus voor een verrassing te staan.

Wie draait op voor de kosten?

Is de oorzaak van de verstopte wc uw eigen schuld, bijvoorbeeld omdat u tampons heeft doorgespoeld? Dan draait u zelf op voor de kosten. Heeft iemand anders dit bewust gedaan en kunt u achterhalen wie dit was? Dan kunt u de kosten op die persoon verhalen. Veel vaker ligt het probleem niet bij u als gebruiker, maar is het openbare riool verstopt. In dat geval kunt u dit melden bij uw gemeente en zullen zij zorgdragen voor een oplossing of de kosten voor hun rekening nemen. Dankzij de camera inspectie van Rioolservice Oosterhout weet u precies wat er aan de hand is in uw riolering als uw wc verstopt is. Ook kunnen wij u een kopie op dvd geven als bewijsmateriaal.

Als uw wc verstopt is

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen wanneer uw toilet verstopt is? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. We komen dan diezelfde dag nog langs. U kunt ons ook ‘s nachts en ‘s avonds bereiken, evenals in het weekend of tijdens feestdagen. Hiervoor vragen we dan wel een meerprijs die u kunt vinden op onze website. We kunnen er te allen tijde voor zorgen dat u uw wc weer kunt gebruiken. U kunt dan telefonisch contact opnemen met 0162-760175. We zijn u graag van dienst wanneer uw wc verstopt is.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap