Rioolontstopping

Wij verhelpen uw rioolontstopping snel!

Heeft u last van een rioolontstopping? Dat is niet zo vreemd. Er ligt voor meer dan 120.000 kilometer rioolbuizen in de grond, dus vroeg of laat kan het ergens misgaan. U merkt dat het water in de gootsteen dan niet meer goed wegloopt, dat wc-papier slecht wegspoelt of u ruikt een naar luchtje boven de afvoer. Dit zijn allemaal tekenen dat er een probleem is met het riool. U kunt zelf aan de slag gaan met chemische middelen of een ontstopper, maar dat is vaak niet afdoende. Schakel een professional als Rioolservice Oosterhout in om uw riool grondig te reinigen.

Wat doen wij nog meer?

U kunt bij ons bedrijf terecht voor rioolontstopping, maar wij kunnen meer voor u doen dan alleen dat. Wij zijn dé specialist in de regio Brabant als het gaat om rioolgerelateerde problemen en oplossingen. U kunt bij ons terecht voor:

 • Het aanleggen van riolering
 • Vernieuwing en reparatie van riolering
 • Afvoeren voor keuken en badkamer
 • Leiding zoeken
 • Rioolstelsel in kaart brengen met camera’s

Rioolontstopping

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u ons ontstoppingsbedrijf belt, dan schatten we samen met u de situatie in. Wij doen altijd ons uiterste best om diezelfde dag nog bij u langs te komen. Onze werknemers hebben moderne bedrijfswagens die volledig ingericht zijn met de meest moderne apparatuur. Daardoor kunnen we snel en eenvoudig uw riool reinigen van afvoer tot aan de hoofdaansluiting met het riool. Deze vorm van rioolontstopping kost maximaal een uur. Vaak zijn hiermee de meeste problemen al opgelost. Is er meer werk nodig? Dan hebben we daarvoor ook de kennis en apparatuur in huis. Ook kunnen we een kleurencamera gebruiken om te onderzoeken waar de opstopping precies zit.

Kies ons voor uw rioolontstopping

Rioolservice Oosterhout onderscheidt zich graag van de concurrentie. Zo weten wij hoe vervelend het is om te maken te hebben met een ontstopping. Daardoor kunnen we onze klanten net dat beetje extra bieden bij rioolontstopping:

 • Wij komen waar mogelijk nog dezelfde dag langs
 • U bereikt ons dag en nacht (ook in het weekend en op feestdagen)
 • Vaak lossen we binnen een uur uw probleem op
 • Wij werken op transparante wijze
 • U vindt onze aantrekkelijke prijzen op onze website

Bel ons 7 dagen per week

Omdat u nooit weet wanneer een riool verstopt raakt en rioolontstopping nodig is, kunt u ook in het weekenden of op feestdagen te maken krijgen met een verstopt toilet of een verstopte gootsteen. Voor een kleine meerprijs kunnen we u ook dan direct helpen. U bereikt ons op ieder moment van de dag op 0162-760175. Wij adviseren u om dit nummer op te schrijven en te bewaren op uw koelkast of in uw meterkast. U heeft ons nummer dan direct bij de hand wanneer u een noodgeval heeft of wanneer u een verstopping vermoedt. Wij kunnen dan direct in actie komen en zorgen voor snelle rioolontstopping.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap