Ontstoppingsbedrijf

Wij zijn hét ontstoppingsbedrijf van Brabant

U schakelt waarschijnlijk zelden een ontstoppingsbedrijf in. We zien onze riolering niet en besteden er daarom ook vaak weinig aandacht aan. Toch loopt er zo’n 120.000 kilometer aan rioleringsbuizen onder de grond. Er is dan ook een behoorlijke kans dat het vroeg of laat eens misgaat. Dit geldt zeker voor uw regio in Brabant, waar vaak nog oudere materialen gebruikt zijn voor het riool. Een goede ontstoppingsdienst is daarom onmisbaar. Wij raden u aan om ons nummer op een handige plek te noteren, bijvoorbeeld in de meterkast, zodat u ons ontstoppingsbedrijf in een noodsituatie snel kunt bereiken: 0162-760175.

Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Ontdek onze service

Uiteraard kunt u ook een ander ontstoppingsbedrijf uit de regio inschakelen. Toch zou u daarmee uzelf, uw afvoer en uw portemonnee te kort doen. Bij ons vindt u namelijk:

 • Zekerheid dat de verstopping echt weg is
 • Zeer snelle service: wij komen op de dag zelf nog langs
 • We lossen uw ontstopping vaak binnen een uur op
 • Een uitgebreid aanbod aan dienst
 • Een klantgerichte service door vakmensen
 • Altijd scherpe prijzen en transparante werkwijze

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Wij doen meer dan u denkt

Als ontstoppingsbedrijf kunt u bij ons natuurlijk terecht voor het laten ontstoppen van uw afvoer en riool. Hiervoor maken we gebruik van een verenmachine en waterdruksysteem. Al onze bedrijfswagens zijn hiermee uitgerust. Binnen een uur kunnen we hiermee uw afvoer reinigen tot aan de hoofdaansluiting van het riool. Uw ontstopping is echt weg. Bovendien kunnen dit nog controleren met behulp van handige camera’s. Ook kunnen we:

 • Riool aanleggen en vernieuwen
 • Afvoeren aanleggen en vernieuwen
 • Stankdetectie
 • Zoeken waar leidingen zitten
 • Riolering inspecteren met camera’s

Heeft u een grotere klus voor ons ontstoppingsbedrijf? Dan stellen we het op prijs wanneer u hiervoor een afspraak maakt. Zo kunnen we voldoende tijd voor u vrijmaken om u optimaal te helpen.

Ons ontstoppingsbedrijf inschakelen?

Onze vakmannen gaan graag voor u aan het werk in de regio Brabant om u te helpen met die vervelende verstopping of verstopte gootsteen. Wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt gebruiken van uw wastafels en toilet. Wanneer u een probleem heeft, kunt u ons 7 dagen per week telefonisch bereiken: 0162-760175. Ook in het weekend en op feestdagen staan we voor u klaar. Hiervoor vragen we wel een meerprijs. U kunt op onze website kijken voor een overzicht van onze tarieven. Ons ontstoppingsbedrijf verhelpt iedere verstopping zo snel mogelijk!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap