Lekdetectie Oosterhout

Lekdetectie voor woningen en bedrijven in Oosterhout

Heeft u op plekken waar u het niet verwacht in uw woning of in uw bedrijf in Oosterhout water gevonden, of zijn er ineens vochtplekken te zien op de muur of op het plafond? Wellicht heeft u dan een lekkage. Vertrouwt u het niet? Dan is het raadzaam om een lekdetectie in Oosterhout te laten uitvoeren. Voor een lekdetectie kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik op onderstaande button en maak zo snel mogelijk een afspraak met Van de Beek Lekdetectie, onderdeel van Rioolservice Oosterhout

Lekdetectie Oosterhout door van de Beek

Hoe gaat een lekdetectie in zijn werk?

Als wij een lekdetectie in Oosterhout bij u uitvoeren, gebruiken we gespecialiseerde en zeer doelgerichte opsporingsmethoden om de exacte locatie van een lekkage in kaart te brengen. Met deze nauwkeurige lekdetectie beperken we de noodzaak voor latere breek- en hakwerkzaamheden voor het herstel van de lekkage. Om een lek reparatie te kunnen doen, is dan meestal het maken van een kleine opening voldoende. Zo kunnen we grote kosten voor sloop- en herstelwerkzaamheden zoveel mogelijk voorkomen.

Wanneer laat u een lekdetectie uitvoeren?

Als bewoner of eigenaar bent u zelf meestal prima in staat om een lekkage in uw pand te ontdekken. U ziet dat het ergens vochtig is, maar waar dat lek zich dan exact bevindt, is niet altijd direct zichtbaar. Dat komt doordat leidingen in vloeren, muren en plafonds meestal niet zichtbaar zijn. De schade die een lekkage oplevert, laat zich wel goed zien. Maar is dat ook de plek van het lek zelf? Die vraag beantwoorden wij met een geavanceerde lekdetectie!

Methoden voor lekdetectie in Oosterhout

Bij het opsporen van een lekkage hebben we diverse detectiemethoden. Een aantal van de door ons gebruikte methoden voor lekdetectie in Oosterhout zijn onder andere:

 • Camera-inspectie: dit is een zeer moderne lekdetectie methode waarbij we geavanceerde camera’s gebruiken om gedetailleerde beelden vast te leggen in leidingen, afvoerbuizen en andere moeilijk bereikbare plekken.
 • Detectie met formeergas: ook wel bekend onder de naam ’traceergas’: dit gas gebruiken we om lekkages op te sporen in onder andere leidingen, tanks en afgesloten ruimtes.
 • Endoscopie: bij deze hoogwaardige lekdetectie methode gebruiken we een flexibele endoscoop om visuele inspecties te kunnen doen op lastig toegankelijke locaties.
 • Infrarood techniek: met de infrarood methode kunnen we temperatuurverschillen in beeld brengen die worden veroorzaakt door lekken of vochtige plekken.
 • Kleurstof test: met de geavanceerde kleurstof test voegen we een milieuvriendelijke kleurstof aan het leidingsysteem toe. Op de plek waar de kleurstof ontsnapt, vinden we dan uiteraard het lek.

Afspraak maken voor lekdetectie

Laat een onzichtbaar lek opsporen met lekdetectie in Oosterhout. U ontvangt na afloop een gedetailleerd rapport van ons dat u kunt gebruiken voor een schadeclaim bij uw verzekeraar. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of klik op de button!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap