Ontstoppingsdienst

Dé ontstoppingsdienst uit uw regio

Zoekt u een vast aanspreekpunt wanneer u problemen heeft met uw riolering in de omgeving van Roosendaal. Wij bieden u de beste ontstoppingsdienst die er in de wijde omstreken te vinden is. Zo kunnen wij u helpen door al uw vragen te beantwoorden, uw problemen op te lossen en uw wensen te verwezenlijken. Wij gaan erg klantgericht te werk en wij hebben oog voor kwaliteit zodat wij altijd professioneel werken en vakwerk op maat leveren. Reken op ons en u vertrouwt op de allerbeste ontstoppingsdienst die u maar wensen kunt. Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke offerte.

Dé ontstoppingsdienst uit uw regio

Heeft u een ontstoppingsdienst nodig? Dat kan gebeuren. We hebben in Nederland meer dan 120.000 kilometer aan leidingen liggen. De kans dat er iets verstopt raakt, is dan ook groot. Wanneer u een professional nodig heeft, dan kunt u Rioolreiniging Oosterhout inschakelen. Wij zijn dé experts uit uw regio, hebben jarenlange ervaring als het gaat om ontstoppen en werken met de beste technieken. Zo kunnen we uw verstopping vaak nog diezelfde dag en binnen een uur oplossing. Wilt u ons inschakelen? Bel dan 0162-760175.

Hoe werken wij?

Wanneer u ons belt, dan probeert een vakman van onze ontstoppingsdienst direct langs te komen. Dit is ook afhankelijk van andere noodsituaties en afspraken die wij hebben staan. In de regel geldt dat wij uw verstopping nog diezelfde dag komen verhelpen, zodat u nooit lang in een vervelende situatie zit. Wanneer we bij u aankomen, gebruiken we eerst waterdruksystemen en verenmachines om uw afvoer te reinigen tot aan de hoofdaansluiting. In principe zou dit afdoende moeten zijn. Onze ontstoppingsdienst kan dit met behulp van camera’s controleren. Zo weet u zeker dat uw verstopping echt weg is.

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

Wat wij nog meer doen

U kunt bij onze ontstoppingsdienst terecht voor het ontstoppen van verschillende afvoeren, zoals u toilet, keuken en badkamer. Ook kunnen wij voor u uw riolering reinigen en ontstoppen. Maar onze service gaat verder:

 • Ook aanleg van riolering
 • Reparatie en vernieuwing riool
 • Eveneens aanleg van afvoeren
 • Stankdetectie
 • Onderzoek naar leiding
 • Inspectie met kleurencamera’s (dvd kopie)

Schakel onze ontstoppingsdienst in

Wanneer u kiest voor Rioolservice Oosterhout, dan kiest u voor een professionele en vakkundige ontstoppingsdienst met jarenlange ervaring en verstand van zaken. We kunnen kleine reparaties en opstoppingen diezelfde dag nog oplossen. Heeft u een grote reparatie of klus voor ons? Dan maken we graag een afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inruimen. Uiteraard zorgen we ervoor dat u gewoon gebruik kunt maken van afvoer en riolering tot die tijd. Voor spoedgevallen kunt u dag en nacht bellen naar 0162-760175. Onze ontstoppingsdienst staat ook in de weekenden en op feestdagen voor u klaar.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap