Riool ontstoppen

Snel en vakkundig uw riool ontstoppen

Wanneer u last heeft van een borrelende spoelbak of water dat omhoogkomt uit uw gootsteen, dan is het tijd om uw riool te ontstoppen. U kunt zelf aan de slag gaan met chemische middelen, maar uit ervaring weten we dat dit vaak schadelijke gevolgen heeft voor uw riool. U kunt beter een expert inschakelen. Wij van Rioolreiniging Oosterhout hebben vele jaren ervaring als het gaat om ontstoppen en kunnen u ook helpen met andere rioleringsproblemen. We snappen dat dit een vervelend probleem is, dus daarom kunt u ons 24 uur per dag bereiken op: 0162-760175.

Meer dan alleen riool ontstoppen

Of het nu een ontstopping is, aanleg, vernieuwing of reparatie, wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn wanneer u problemen heeft met uw riool:

 • Inspecteren met kleurencamera‚Äôs
 • Aanleg en vernieuwen riolering
 • Reiniging en reparatie riool
 • Aanleg en vernieuwen afvoeren
 • Rookonderzoek en leiding zoeken

Riool ontstoppen

Wilt u ons inschakelen voor een andere dienst op het gebied van riolering en afvoer? Neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen samen bespreken of wij u dan kunnen helpen.

Gebruik van moderne technieken

Wanneer we bij u langskomen om uw afvoeren te ontstoppen, dan gebruiken we de modernste technieken. Met bijvoorbeeld waterdruksystemen en een verenmachine kunnen wij uw afvoersysteem en riolering binnen het uur ontstoppen. Is er meer aan de hand? Ook dan hebben vaak snel een goede oplossing gevonden voor u dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise. Of we maken gebruik van een inspectie met behulp van een kleurencamera. Zo kunnen we snel achterhalen wat de oorzaak is van uw ontstopping en dit verhelpen. Ook kunnen u een garantie geven als wij geen andere gebreken vinden in uw riool.

Wilt u contact opnemen?

Wij zijn u graag van dienst om uw afvoer voor u te ontstoppen. Hiervoor kunnen we ook op feestdagen of in het weekend bij u langskomen. U betaalt hiervoor dan wel een meerprijs. Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze tarieven. Zo weet u vooraf precies wat u betaalt en staat u niet achteraf voor een vervelende verrassing. Heeft u nog vragen of wilt u ons inschakelen? Neemt u dan contact op met 0162-760175. Wij zijn u graag van dienst en komen bij een noodgeval nog diezelfde dag langs om uw riool te ontstoppen.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap