Rioolreiniging

Professionele rioolreiniging in uw regio

Een verstopt toilet of een verstopte afvoer voorkomt u door regelmatig een professional in te schakelen voor rioolreiniging. Eventuele verstoppingen of ophopingen kunt u dan verwijderen voor ze problemen veroorzaken. Wanneer u merkt dat het toiletpapier niet meer goed wegspoelt, het water in de gootsteen blijft staan of wanneer u een vreemde geur ruikt, dan kan dit betekenen dat er een verstopping in het riool zit. Rioolservice Oosterhout kan dit professioneel en snel voor u oplossen. Wij werken met de beste mensen en de modernste apparatuur.

Wij hebben een uitgebreid aanbod

Als het gaat om uw riolering in Brabant, dan zijn wij dé expert. Zo weten we dat in deze regio veel rioleringsbuizen gemaakt zijn van relatief oud materiaal, waardoor vaak breuken en verzakkingen ontstaan. Het is dan essentieel om op tijd uw riool te laten repareren of vervangen. Dit kunnen we voor u doen naast rioolreiniging en:

 • Aanleggen en repareren van afvoer in keuken en toilet
 • Ook aanleggen van wasmachineafvoer
 • Detectie van vreemde geurtjes
 • Uitzoeken hoe de leidingen lopen
 • Inspectie van uw riool met behulp van camera’s (u krijgt een kopie op dvd)

Rioolreiniging

Verenmachines en waterdruksystemen

Zelf rioolreiniging uitvoeren heeft weinig zin. U komt namelijk niet heel ver met een ontstopper en chemische reinigingsmiddelen. Niet alleen hebben deze middelen een beperkt effect. Ook kunt u simpelweg niet bij het rioleringssysteem onder de grond komen. Onze verenmachines en waterdruksystemen kunnen dat wel. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met deze apparatuur waarmee u binnen een uur verlost bent van een verstopte afvoer. Zo kunnen wij in een mum van tijd rioolreiniging uitvoeren voor u, waarmee u verzekerd bent van een grondige reiniging en een verstopping die echt weg is.

Rioolreiniging is onze specialiteit

Rioolreiniging is een zaak die u maar beter kunt overlaten aan professionals. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt en er geen schade aan uw riool of afvoer ontstaat. Wanneer de nood nog niet hoog is, kunt u ons bellen om een afspraak te maken. Heeft u te maken met een noodsituatie, dan komen we diezelfde dag nog langs. Belt u hiervoor 0162-760175. Op werkdagen rekenen we hiervoor geen extra tarief. In de avonduren, in het weekend en op zaterdag vragen we hiervoor meerkosten. Op onze website vindt u onze tarieven, zodat u direct weet wat de kosten zijn wanneer u ons inschakelt voor rioolreiniging.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap