Rioolservice in Dongen

Binnen één uur af van uw rioolontstopping

Is in Dongen uw afvoer verstopt? Dan kunt u zelf proberen om met chemische middelen het probleem enigszins te verhelpen. Deze producten zijn echter zeer schadelijk voor uw gezondheid en voor uw riolering. Wij van Rioolservice Oosterhout raden dit dan ook af. Laat ons u helpen om uw gootsteen of wc te ontstoppen. Met onze geavanceerde technieken, zoals verenmachines en waterdruksystemen, kunnen wij binnen een uur uw eigen afvoer tot aan het hoofdriool compleet reinigen. Zo heeft u geen last meer van die vervelende rioolontstopping. Onze ontstoppingsdienst staat dag en nacht voor u klaar in Dongen. Bel ons gerust voor meer informatie.

Dit doen wij in Dongen

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring als het gaat om uw gootsteen ontstoppen of rioolreiniging. U kunt ons in Dongen voor veel verschillende rioolgerelateerde diensten inschakelen:

 • Gootsteen en wc ontstoppen
 • Reparatie afvoer in toilet en keuken
 • Afvoeren aanleggen, vernieuwen en inspecteren
 • Riolering aanleggen, vernieuwen en inspecteren
 • Rioolreiniging en rioolreparatie
 • Inspectie van riolering met camera’s

Dongen

Voorkom zelf rioolontstopping

U kunt zelf al veel doen om te voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt. Zo zien wij ook in Dongen dat mensen vaak spullen door het toilet spoelen die hier niet in thuis horen, zoals tampons, maandverband of vochtige doekjes. Dit is een belangrijke oorzaak van verstoppingen. Bij vaatwassers zien we vaak dat vet zich heeft opgehoopt. Het vet wordt vloeibaar door warmte, maar in het riool koelt het af en stolt het hierdoor. Een klein beetje vet is nog niet gevaarlijk, maar in maanden en jaren tijd kan dit zich behoorlijk ophopen waardoor een ontstopping ontstaat. Voor al deze zaken zult u een ontstoppingsdienst moeten inschakelen, omdat het vaak niet mogelijk is dit probleem zelf aan te pakken zonder de juiste apparatuur.

Ontstopping Dongen

Ontstoppingsbedrijf in Dongen

Kiest u voor Rioolservice Oosterhout, dan kiest u voor experts met een klantgerichte benadering die kwaliteit leveren. Dankzij onze moderne bedrijfswagens die volledig ingericht zijn, kunnen we ieder rioleringsprobleem in Dongen snel en vakkundig oplossen. Hiervoor rekenen we scherpe tarieven, die u op onze website kunt vinden. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Heeft u een ontstopping die met spoed opgelost moet worden? Tegen een kleine meerprijs staan wij ook in het weekend en op feestdagen voor u klaar. Dat is onze rioolservice. Neem contact met ons op wanneer u een ontstoppingsbedrijf in Dongen zoekt: 0162-760175.


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2015. Rioolservice Oosterhout. Sitemap